Tomislava Tomaševića s govornice Gradske skupštine odveli zaštitari!

Tomislava Tomaševića s govornice Gradske skupštine odveli zaštitari!

Marko Prpić/PIXSELL

Tomašević je upozorio gradonačelnika Milana Bandića da je čak pet žalbi uloženo na javni natječaj za nabavu spremnika za otpad i to zbog naknadnog uvrštenja ponude tvrtke "Gradatin" koja je povezana i s gradonačelnikovom aferom Agram.

Nakon što mu je gradonačelnik poručio da je Boško Buha, Tomašević zbog pogrešno podignutog kartona Bandiću nije mogao odgovoriti te je slijedila žustra rasprava s predsjednikom Skupštine Andrijom Mikulićem.

 "Prema navodima žalitelja, u drugi krug postupka javne nabave je naknadno ubačena tvrtka Gradatin. Da podsjetim, direktor te iste tvrtke i bivši direktor zagrebačke čistoće kojeg ste Vi postavili, indirektno, su optuženi od USKOK-a radi namještanja javne nabave upravo za opremu za otpad."

Upitao je zastupnik  koalicije "Zagreb je naš"  Tomislav Tomašević gradonačelnika. Milan Bandić mu je u svojemu stilu odgovorio da je bombaš Boško Buha, a Tomašević nije mogao replicirati jer je podigao krivi karton i ušao u polemiku s predsjednikom skupštine Andrijom Mikulićem. 

Na kraju su zastupnika Tomaševića iz Gradske skupštine morali izvesti zaštitari.

 

Rasprava između Mikulića i Tomaševića