Uhićen još jedan muškarac zbog pucnjave na križanju Vukovarske i Držićeve!

Uhićen još jedan muškarac zbog pucnjave na križanju Vukovarske i Držićeve!

Sanjin Strukić/PIXSELL

Muškarca za kojim su tragali od petka policajci su nakon uhićenja odveli u službene prostorije na kriminalističku obradu izvijestili su iz Ministarstva unutarnjih poslova. Pritom nisu otkrili okolnosti uhićenja ili druge podatke o tom slučaju.

Policija je ranije izvijestila da je kriminalističkim istraživanjem pucnjave na raskrižju Vukovarske ulice i Avenije Marina Držića obuhvatila trojicu muškarca.

Za sukob, koja se dogodio u petak oko 20,40 sati policija je sa sigurnošću utvrdila da ni na koji način nije povezan s ranijim slučajem pucnjave u Vukomercu, 12. rujna, rekao je u subotu novinarima zamjenik načelnika zagrebačke policije Dubravko Teur.

"Ovaj slučaj se ne može dovesti u nikakvu vezu s ranijim događajem. Ovo nije bio sukob između romskih obitelji, nego sukob dviju osoba zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa”, naglasio je Teur, dodavši da su trojica muškaraca koji su obuhvaćeni policijskim istraživanjem hrvatski državljani, ali imaju prebivalište na području Mađarske.
Te osobe poznate su od ranije policiji, ali u posljednje vrijeme nisu bile obuhvaćene nikakvim kriminalističkim istraživanjem.