Vaterpoliste Mladosti u 12 dana čeka maraton od 8 utakmica

Vaterpoliste Mladosti u 12 dana  čeka maraton od 8 utakmica

Igor Kralj/PIXSELL

Vaterpoliste Mladosti nakon sjajnog nastupa u Regionalnoj ligi te uspješnog povratka u elitnu Ligu prvaka u prosincu očekuje puno utakmica koje uključuju Regionalnu ligu, Ligu prvaka i kvalifikacije za Kup Hrvatske.

Zahtjevan niz od 8 utakmica u 12 dana vaterpolisti Mladosti sutra otvaraju u Beogradu gdje će im domaćin biti Partizan. Kako nije riječ o previše kvalitetnom suparniku, treneru Zoranu Bajiću to će biti dobra prilika da u bazenu vidi i igrače koji bi trebali uskočiti kako bi se već u srijedu protiv grčkog Olimpiakosa u Ateni nositelji igre mogli i malo i odmoriti. Kako se na bazenu Mladosti od 7. do 9. igraju i kvalifikacije za final four Kupa Hrvatske ideja trenera Zorana Bajića je jasna:
Pokušat ćemo malo dozirati nastupe onih koji su naši nositelji igre. To čemo pokušati odraditi tako što ćemo nakon postignute prednosti na dvije, tri minute poslati one koji bi im trebali pomoći da imaju više svježine već u srijedu u Ligi prvaka protiv Olimpiakosa."

Što se igračkog kladra tiče, Branimir Herceg kao pričuvni pivot na treningu je ozljedio palac desne ruke i za njega je spremna bandaža. Zdravstvene tegobe i školske obveze iz ekipe su udaljile Bojića i Anzulovića.