Završno testiranje nove Zračne luke

Završno testiranje nove Zračne luke Završno testiranje nove Zračne luke

foto: MZLZ

Ususret otvorenju novog terminala Zračne luke "dr. Franjo Tuđman" krajem ožujka, traže se dobrovoljci za završno testiranje svih tehničkih funkcija. Održat će se u utorak, 7. ožujka, a volonteri trebaju imati vremena i biti stariji od 18 godina.

Međunarodna zračna luka Zagreb d.d poziva građane da se prijave kao volonteri za testiranje novog putničkog terminala Franjo Tuđman. Testiranja će se održati u utorak, 7. ožujka 2017. od 9 do 15 sati.

Volonteri se mogu prijaviti na sljedeće brojeve:

 01 /4562-821,    01/4562-856    i     01/4562-859

Prilikom prijave potrebno je pripremiti broj osobne iskaznice. Volonteri moraju biti punoljetne osobe. Prijave će se primati do 6. ožujka 2017. godine do 12 sati.

Za dolazak na Novi putnički terminal organiziran je prijevoz autobusima Pleso prijevoza koji će polaziti sa sljedećih stanica:

-          Znanstveno-učilišni kampus Borongaj, Borongajska cesta 83f, Zagreb – polazak u 8 sati i 15                    minuta

-          Parkiralište kod okretišta tramvaja broj 9, Budakova (južna stana Stadiona Maksimir) –                          polazak u 8 sati 15 minuta

-          Parking kod bivše tvornice Kamensko, Reljkovićeva 8, polazak u 8 sati i 15 minuta

-          Zagrebački velesajam, Južni ulaz s Avenije Dubrovnik, polazak u 8 sati i 25 minuta

-          Autobusni kolodvor u Velikoj Gorici, polazak u 8 satii 30 minuta

-          Postoji mogućnost dolaska osobnim automobilom –parkirališno mjesto osigurano

Za sve volontere osiguran je lunch paket i voda, a zadatak volontera je da glume putnike, te su nakon obavljenog testiranja obvezni ispuniti upitnik.

Iz MZLZ-a napominju da je ovo završno testiranje, s najvećim brojem volontera. Ako je netko od građana već sudjelovao u testiranju, može sudjelovati ponovno.