ZET na Dan državnosti i izmjene na liniji 105

ZET na Dan državnosti i izmjene na liniji 105

foto:www.zet.hr

25. lipnja, na Dan državnosti, u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnje - priopćili su iz ZET-a.

U prometu se, dodali su iz ZET-a, ne očekuju veće gužve, odnosno poteškoće.

A, od četvrtka, 26.6. u 8 sati - autobusna linija 105 (Kaptol - Britanski trg) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom zbog radova, odnosno zabrane prometa u Medvedgradskoj ulici, na dionici od Ulice Antuna Vrančića do Male ulice:

S Kaptola autobusi će voziti uobičajenom trasom do raskrižja Nove Vesi i Male ulice te dalje nastaviti Ulicom Antuna Vrančića na svoju redovnu trasu do Britanskog trga. Od Britanskog trga, linija će prometovati uobičajenom trasom do raskrižja Ulice Antuna Vrančića i Medvedgradske ulice, na Gupčevu zvijezdu i Medveščak te Degenovom ulicom do terminala Kaptol.

Na izmijenjenom dijelu trase, u smjeru Britanskog trga, uspostavit će se privremeno autobusno stajalište u Novoj Vesi, nedaleko od raskrižja sa Sinkovićevom ulicom, kao i obostrano stajalište u Ulici Antuna Vrančića, u zoni raskrižja s Medvedgradskom ulicom. Istovremeno, autobusna stajališta u Medvedgradskoj ulici bit će privremeno ukinuta.

Završetak radova očekuje se u subotu, 5. srpnja - najavili su iz ZET-a.