Zlatan Saračević novi trener PPD Zagreba

Zlatan Saračević novi trener PPD Zagreba

Goran Jakus/PIXSELL

Zlatan Saračević predstavljen je kao novi trener PPDF Zagreba nakon što je klub smijenio Kasima Kamenicu koji je hrvatskog rukometnog prvaka vodio zadnjih šest mjeseci. U klubu su se zahvaliti Kamenici na maksimalnoj profesionalnosti u obavljanju jedne iznimno zahtjevne funkcije.

Znam što me čeka, Zagreb je uvijek takav da se na svakoj utakmici traži najviše. Znam skoro sve igrače, neke od vremena kada sam bio trener, a neke kroz reprezentaciju, rekao je Saračević. 

PPD je u osam odigranih utakmica osvojio samo dva boda iz dva remija te upisao šest poraza i zadnji je u skupini. U četvrtak u 9. kolu EHF Lige prvaka igra Zagreb dočekuje Barcelonu.  Jović je predstavljajući Saračevića kao novog trenera rekao da su kroz današnji razgovor prije konferencije za novinare shvatili da ova momčad može i mora više, a to su igrači pokazali i u utakmici protiv Nantesa u subotu kada su skoro došli do boda.

Slažem se da to mora izgledati bolje, ali nemamo puno vremena, u četvrtak nam dolazi Barcelona i to će biti izazov. U tu će utakmicu biti teško ući jer su igrači u subotu dobro odigrali, a na kraju izgubili, rekao je Saračević.