Zlatni olimpijci stigli u Hrvatsku

Zlatni olimpijci stigli u Hrvatsku

Dalibor Urukalović/PIXSELL

Zlatni olimpijci Sandra Perković i jedriličari Šime Fantela, Igor Marenić te srebrni Tonči Stipanović sletjeli su u Zračnu luku Zagreb gdje je pripremljen doček za njih. Perković, Fantela i Marenić održali su govore dok je Stipanović produžio za Split.

Želim vam reći da ste privilegirani na neki način što se možete baviti s onim što stvarno jako volite i u čemu uživate, bez obzira bilo to na vrhunskom nivo ili samo kao rekreacija. Želim vam da što duže ustrajete i da budete što zdraviji i da postižete ono što si sami zacrtate, poručila je našim zlatnim olimpijcima dominstrica sporta Janica Kostelić. 

Svima jedno veliko hvala, što ste navijali, što ste vjerovali u mene. Svako finale je izrazito teško osvojiti. Hvala što ste navijali, što ste vjerovali u mene do te zadnje, treće serije. Što sam pokazala koliko vrijedim na malo dramatičniji način istaknula je Sandra Perković koja se zahvalila obitelji, sponzorima, gradu Zagrebu, treneru i svima koji su bili uz nju. 

Regata je bila kao svaka druga, ne doživljavamo još vjerojatno koliko i vi. Znamo što smo napravili, da smo na vrhuncu i da smo ove Igre dočekali spremniji nego ikad, rekao je Šime Fantela i dodao da ih čekaju proslave u Zadru i na Cresu.

Hvala što ste došli i što ste nas pratili. Vodim ove naše društvene stranice tako da sam stvarno bio iznenađen količinom pozitivne energije koja je pristizala. To nas je podizalo. Hvala vam i idemo se sada veseliti poručio je Igor Marenić.