Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bogat program u CeKaTe Trešnjevka

09.07.2013.

09:24

Autor: Nikolina Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U sklopu Ljetnog diskonta kulture, u utorak besplatno uživajte u Večeri klapa, četvrtak je rezerviran za tribinu o starim serijama, petak donosi Ples pod zvijezdama, a subota modni buvljak.

Atraktivne klapske pjesme bit će izvedene na koncertu u atriju CeKaTea u 20:30 sati, a pjesme će izvoditi ženska klapa Obilanca te mješovite klape Slavić i Prvi komin Snježanin.

CeKaTe u četvrtak, 11. srpnja priprema večer Uredi me, u red dovedi me! Ovdje se posjetitelji mogu susresti s novom urednicom Dramskog programa Hrvatske televizije Željkom Turčinović i zaploviti u serije Sumorne jeseniKuda idu divlje svinjeProsjaci i sinoviU registraturi  i Odmori se, zaslužio si!. Emitirat će se kratki ulomci iz kultnih serija nastalih od 1968. godine. Bit će to prigoda da se prisjetimo prošlosti kako bismo razgovarali o budućnosti. Prijeti li i nama grčki model – zatvaranja javne televizije ili ćemo svoju budućnost graditi na čvrstim temeljima onoga što su nam preci ostavili?! Hoće li nam Europa pomoći da osnažimo svoj dramski program, koji je dosad također snažno podupirao hrvatski film? Pozvani su svi, gledatelji, studenti umjetničkih akademija, novinari, građani…. Razgovor će voditi kazališni kritičar i suradnik za kazališnu djelatnost Centra za kulturu Trešnjevka Želimir Ciglar. Početak događanja je također u 20:30 sati.

Petak je rezerviran za Ples pod zvijezdam, a subota za tradicionalni modni buvljak. Ulaz na koncert i tribinu je slobodan.

  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.