Hrvatski radio

Radio Sljeme

Novi program zagrebačkog Adventa - Advent zagrebačkih obrtnika

16.11.2021.

10:30

Autor: Ivan Fedor

FOTO: HRT Radio Sljeme

FOTO: HRT Radio Sljeme

Foto: - / -

Od iduće subote kreće zagrebački Advent, ove godine u nešto promijenjenom izdanju. Primjerice - nema klizališta na Trgu kralja Tomislava i kućica na Zrinjevcu, ali zato ima nove suradnje sa zagrebačkim obrtnicima. Zanimljive stvari vas čekaju na adventu zagrebačkih obrtnika.

Tradicionalne zagrebačke rukotvorine, kaputi, cipele, okviri za slike i još puno toga - sve to očekuje one koji za vrijeme Adventa u Zagrebu posjete Prolaz Matice hrvatskih obrtnika u Ilici 49. Riječ je o novom programu u sklopu Adventa koji želi predstaviti najbolje od zagrebačkih obrtnika. U Prolazu sve počinje u nedjelju 28.11., rekao nam je Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreb: 

"Imat ćemo jedan kulturno umjetnički obrtnički program gdje će izlagati naši obrtnici. Imat ćemo gradske dječje zborove koji će pjevati tijekom četiri vikenda, naše kolegice i kolege imat će radionice za djecu, radit će nakit za bor, bit će i nešto hrane. Dakle, za svakog ponešto.

Advent u Prolazu Matice hrvatskih obrtnika traje do Nove godine, a sve detalje poslušajte u našoj emisiji Gradska posla

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.