Hrvatski radio

Radio Sljeme

Sajam "Knjiga za na more" u Laubi

25.06.2021.

12:16

Autor: Mario Mihaljević

Sanjin Strukic/PIXSELL

Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / -

Pod nazivom "Knjiga za na more", u Laubi-Kući za ljude i umjetnost, i ove se godine održava sajam knjiga koji će okupiti brojne ljubitelje dobre literature. Posjetitelji će imati priliku odabrati knjige za plažu među brojnim naslovima ponajboljih hrvatskih izdavača.

U sklopu programa posjetitelji će svakodnevno moći sudjelovati u raznim interaktivnim i edukacijskim sadržajima namijenjenim za sve uzraste.

Pojedinci će se tako moći okušati u kvizu, te prisustvovati Književnom klubu koji je zamišljen kao mjesto za razgovor o omiljenim naslovima. U večernjim satima održat će se glazbeni program, najavila je kustosica iz Laube Lana Harjaček

-Ideja je krenula od toga da prije odlaska na godišnji, da se traženje omiljenih literatura odradi na jednom mjestu kako bi se izbjegle vrućine i gužve, uz super glazbeni program. Ove godine imamo devet izdavaća koji predstavljaju svoja najrecentnija djela po sajmišnim cjenama. Da radimo zanimljive programe, pokazuje i velika zainteresiranost zagrepčana za Laubom, jer ovdje svatko može pronaći nešto za sebe- rekla je Harjaček

Trodnevni književni sajam počinje u petak u 16 sati i traje do nedjelje. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.