Hrvatski radio

Radio Sljeme

Započeo program Ljeta na Zrinjevcu

12.07.2017.

13:32

Autor: Emina Dabo Hunjak

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Danas je u srcu grada započeo bogati program Ljeta na Zrinjevcu. Već drugu godinu za redom, uz potporu Grada Zagreba i Turističke zajednice, u najljepšem se gradskom parku odvijaju razne kreativne i sportske aktivnosti uz nastupe brojnih glazbenih imena.

Večeras će u sklopu programa Ljeto na Zrinjevcu nastupiti grupa Aerodrom, a jutro je započelo tjelovježbom uz program joge u svakodnevnom životu te sportskim radionicama za djecu i odrasle.

Program za naredne dane predstavila je koordinatorica Lea Bulić. 

Svakoga će dana posjetitelji od 7 ujutro moći vježbati jogu uz trenere te sudjelovati na sportskim radionicama, a u večernjim satima će nastupati razna glazbena imena. Nakon nastupa grupe Aerodrom večeras u 21 sat, narednih će dana u parku Zrinjevac nastupiti Žiga, Marijan Ban i Diktatori, Zdravko Škender, Natali Dizdar, a posljednjeg će dana nastupiti Marko Tolja.

Uz vježbanje, istezanje, pjevanje i plesanje, posjetitelji će se moći opustiti uz stand up komičare Studija smijeha čiji nastupi započinju ove nedjelje turnirom u ljudskom Čovječe ne ljuti se. 

Stand up će vas, potpuno besplatan, očekivati punih sat vremena 16., 19., 23. i 27. u 21 sat i imat ćete prilike vidjeti preko deset komičara Studija Smijeha, kazala je Marina Orsag.

U Dječjoj zoni kreativne radionice i predstave očekuju one najmlađe koji su već ovoga jutra uzeli bojice i kreativno zakoračili u ljeto.

Ljeto na Zrinjevcu trajat će do 30. ovog mjeseca.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.