Hrvatski radio

Radio Sljeme

Nova faza radova na obnovi dionice pruge Zagreb-Borongaj-Dugo Selo

17.11.2013.

11:15

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Prijevoz putnika bit će organiziran na poseban način, izvijestile su Hrvatske željeznice. Više informacija moguće je dobiti na internetskoj stranici www.hzinfra.hr te na broju 060 333 444.

Svi vlakovi gradsko-prigradskog prijevoza vozit će po voznome redu od Harmice, Savskog Marofa, Zaprešića ili Zagreb Glavnog kolodvora do Sesveta i obratno.

Na dionici od Sesveta do Dugog Sela i obratno putnici koji inače koriste gradsko-prigradske vlakove moći će koristiti "intercity" vlakove, brze i putničke vlakove ili autobuse koji će na toj relaciji voziti prema posebnom voznom redu.

Autobusi će se zaustavljati kod željezničkih kolodvora Dugo Selo i Sesvete te u Sesvetskom Kraljevcu na autobusnom ugibalištu ZET-a na križanju Dugoselske i Ulice Ivana Politea. 

Određeni vlakovi spajat će se u jedan vlak te će polaziti prema voznome redu vlaka koji polazi kasnije, a potom će od Dugog Sela nastavljati put zasebno i prema uobičajenim rutama. Također će neki vlakovi iz smjera istoka i u smjeru istoka od zagrebačkog Glavnog kolodvora voziti skraćeno.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.