Hrvatski radio

Radio Sljeme

Grad i HNS dogovorili protokol za utakmicu

15.03.2013.

12:40

Autor: Nikolina Kovačević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Stadion je rasprodan, a javno gledanje sraza hrvatske i srpske reprezentacije bit će organizirano na Trgu bana Jelačića. Mjerodavne službe učinit će sve kako bi utakmica prošla u dobrom ozračju.

Ususret kvalifikacijskoj nogometnoj utakmici između reprezentacija Hrvatske i Srbije, koja će se u petak, 22. ožujka, igrati na maksimirskom stadionu, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, održao je radni sastanak s vodstvom Hrvatskog nogometnog saveza. Na sastanku su precizirane protokolarne, organizacijske i sigurnosne mjere za ovu utakmicu visokog stupnja rizika. Definiran je i hodogram aktivnosti u koji su uključene sve mjerodavne službe i institucije u Zagrebu.  

Osim gradonačelnika Bandića i njegovih najbližih suradnika, na sastanku u Uredu gradonačelnika, u ime Hrvatskog nogometnog saveza  prisustvovali su  izvršni predsjednik Damir Vrbanović, povjerenik za sigurnost Zoran Cvrk, voditelj marketinga Alan Balen i predsjednik Komisije za stadione i objekte Miljenko Sakoman.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.