Hrvatski radio

Radio Sljeme

Izvlačenje startnih brojeva za mušku utrku

04.01.2017.

09:08

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na Trgu bana Josipa Jelačića u u 18 i 15 izvlačiti će se startni brojevi za mušku slalomsku utrku Audi FIS Svjetskog skijaškog kupa „Snow Queen Trophy" 2017. Na izvlačenju će biti prisutni najbolji svjetski slalomaši.

Ženska slalomska utrka na rasporedu je 3. siječnja s početkom prve vožnje u 13, a druge u 16.15 sati, dok će se muška utrka održati održati 5. siječnja s prvom vožnjom u 14.45 te drugom u 18 sati.

Javno izvlačenje startnih brojeva za slalomaše bit će 4. siječnja u 18.15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića kao uvertira središnjoj proslavi „Zagreb slavi 50 godina FIS Svjetskog skijaškog kupa".

Kao i prethodnih godina na Sljemenu se očekuje tisuće navijača, a ulaznice za obje slalomske utrke još uvijek je moguće nabaviti putem online sustava www.ulaznice.hr i ove su godine 50% jeftinije. Cijena ulaznica za žensku utrku sada iznosi 30 kuna za odrasle te 15 kuna za djecu od 7 do 15 godina.

Ulaznice za mušku utrku dostupne su po cijeni od 50 kuna za odrasle te 25 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Kao i prethodnih godina, i ove je moguće kupiti paket ulaznica za obje utrke i to po cijeni od 60 kuna za odrasle te 30 kuna za djecu od 7 do 15 godina. Za djecu do sedam godina ulaz je slobodan na obje utrke.

U cijenu sada dvostruko jeftinijih ulaznica, osim obje slalomske utrke, uključen je i prijevoz autobusima na Sljeme s Mihaljevca i iz Stubičkih Toplica, zabavni program na Krumpirištu, te besplatna hrana i piće, što Sljeme čini jedinstvenim u svijetu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.