Hrvatski radio

Radio Sljeme

Kamp za reprezentaciju u Zagrebu

29.11.2013.

11:31

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je da su gradske vlasti u pregovorima s Hrvatskim nogometnim savezom te da će učiniti sve da se kamp za nacionalnu nogometnu reprezentaciju napravi u Zagrebu.

Novinari su gradonačelnika Bandića pitali o novim planovima da se sljedeće godine u Zagrebu, u blizini Maksimira, gradi reprezentativni kamp, a on je dogovorio da ti planovi nisu novi.

"Nisu novi planovi, mi smo u pregovorima s Hrvatskim nogometnim savezom i učinit ćemo sve da se to napravi u Zagrebu. Bolje u Zagrebu nego u Sloveniji. Hvala Bogu da je konačno došlo ljudima koji vode trenutno Hrvatski nogometni savez u glavu da je to dobro napraviti u Zagrebu", poručio je.

"Mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se to i realizira ovdje. Spremni i otvoreni za sve solucije", izjavio je Bandić u Staroj gradskoj vijećnici, gdje je sudjelovao na sjednici Koordinacije gradonačelnika, predsjednika Gradske skupštine i predsjednika vijeća gradskih četvrti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.