Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Ovo je propuštena prilika, nisam imala sreće"

05.01.2019.

16:39

Autor: Mario Mihaljević

Slavko Midzor/PIXSELL

Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: - / -

Sigurno je propuštena prilika, staza je bila u izvrsnom stanju i dalo se, samo se trebalo proći bez velikih pogrešaka. Ja, nažalost, nisam imala sreće", izjavila je Andrea Komšić, jedina hrvatska predstavnica na ovogodišnjem izdanju sljemenskog slaloma za Svjetski kup, koja je ostvarila 51. mijesto

U drugu vožnju se ove godine ulazilo s ogromnih 4.78 sekundi zaostatka, a sedam skijašica sa startnim brojem 40 ili višim su ušle među 30 najboljih. Njemica Schmotz i Švicarska Stoffel, dvije skijašice koje su startale neposredno prije hrvatske reprezentativke, ostvarile su identičan rezultat i podijelile 20. mjesto u prvoj vožnji.

-Znala sam da staza drži dobro, to su mi rekli, tako da sam pretpostavljala da će puno cura ući u drugi lauf", rekla je Komšić, čiji su se snovi o prvom ulasku u finalnu vožnju srušili već na prvoj strmini, gdje je napravila pogrešku koja joj je oduzela previše brzine i utjecala na samopouzdanje-

-Bilo kakva greška oduzme puno energije i onda se teško vratiti. To me zeznulo, dosta sam potonula u glavi radi toga. Da mogu vratiti vrijeme, popravila bih tu prvu grešku gore i onda bi već bilo puno bolje-, analizirala je Andrea Komšić svoju vožnju te potvrdila da je ovo bila velika prilika.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.