Hrvatski radio

Radio Sljeme

Reakcije nakon prve vožnje

04.01.2015.

12:19

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Reakcije nakon prve vožnje slaloma Svjetskog kupa na Sljemenu:

Vodeća nakon prve vožnje Amerikanka Mikaela Shiffrin: "Iako se čini da je prednost velika, to u stvari nije puno na tako teškoj stazi. Volim skijati u Zagrebu, staza je odlično pripremljena, a publika je sjajna, ova utrka je klasik. Nadam se pobjedi, ali svi idu na pobjedu, pa je glavno da pružim sve što mogu. U drugoj vožnji imat ću istu taktiku, a budući da je postavlja moj trener nadam se da će mi odgovarati".

Drugoplasirana, Austrijanka Kathrin Zettel (+0.80): "Dobro sam odvozila, iako nisam imala takav osjećaj. Nije bilo lako, ali zadovoljna sam drugim mjestom. Staza je dobra, atmosfera je sjajna i doista volim ovu utrku. Nadam se da ću zadržati drugo mjesto".

Trećeplasirana, Čehinja Šarka Strachova (+1.03): "Obavila sam dobar posao u prvoj vožnji. Staza je odlična i ovo je utrka gdje svi volimo doći zbog publike i sjajne atmosfere".

Šestoplasirana, Šveđanaka Maria Pietilae - Holmner (+1.78): "Atmosfera je sjajna, staza je dobro pripremljena i lijepo je biti ovdje. Prva vožnja je bila dobra, ali ništa više od toga. Napravila sam glupu pogrešku u gornjem dijelu staze i nadam se da ću biti bolja u drugoj vožnji".

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.