Hrvatski radio

Radio Sljeme

Zagreb je dobio još jedan Dinamo

16.11.2016.

10:05

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zagreb je dobio još jedan Dinamo. U Donjoj Kustošiji sinoć je službeno predstavljen boksački klub Dinamo .Ovo je nastavak futsal priče funkcionira po socios modelu. Boksački klub Dinamo nastao je u suradnji najvatrenijh navijača Bad Blue Boysa i boksačkog kluba Gladijator.

Ovo je nastavak ideje rođene među navijačima Dinama, koji u suradnji sa sportskim entuzijastima grada Zagreba, žele očuvati vrijednosti ovoga grada i njegovu dugu i slavnu sportsku tradiciju.  

Klub će biti otvoren za sve dobne skupine, a posebni naglasak bit će stavljen na one najmlađe. Cilj nam je stvaranje mladih boksačkih generacija, koje će se kroz ovaj plemeniti sport izgraditi i ostvariti kao ljudi, istaknuo je predsjednik kluba Tomo Kadić. Potporu boksačkom klubu Dinamo došao je dati i velikan hrvatskog boksa Željko Mavrović koji je naglasio. 

U ulozi Bad Blue Boysa sam bio tamo negdje 1981/82., godine, tad sam odrastao s Dinamom koji je te godine osvajao državno prvenstvo. Bili smo sjajni. Ovo ovdje je jedna odlična priča. Svi smo mi u nekom trenutku željni pripadati nekoj skupini, društvu. I ako je ta skupina dobra, pozitivna, ako ima cilj, onda je to dobro.

Za sve uzraste do 15 godina članarina se ne plaća, istaknuli su u klubu.

 

 

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.