Hrvatski radio

Radio Sljeme

29.10. humanitarni gospel spektakl u dvorani Vatroslava Lisinskog

24.10.2018.

12:39

Autor: Margareta Jozinović

Udruga Ljubav na djelu

Udruga Ljubav na djelu

Foto: - / -

29.- og ovog mjeseca u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održat će se humanitarni koncert Anđeo za tebe u organizaciji udruge Ljubav na djelu. Prikupljena sredstva od prodaje ulaznica idu za roditelje čija se djeca liječe na odjelu onkologije u Klinici za Dječje bolesti Zagreb.

Potrebe su zaista velike, istaknula je voditeljica udruge Ljubav na djelu, Ljiljana Vuletić. Jako su velike potrebe za tri stana. Roditelji kompletno ništa ne plaćaju, ni smještaj ni održavanje, a pomažemo im i financijski jer dolaze u teškom imovinskom stanju. Pomažemo i oko supplemenata izvan liste HZZO-a

Uz Zbor Izvor, Messengerse i VIS Mihovil iz Splita, nastupit će i  Jacques Houdek, Vanna te Marija i Ivana Husar koja je istaknula da je dobro činiti dobro djelo. To je jako lijepa priča i mislim da je treba bezrezervno podržati! Sve posjetitelje čeka jedna prekrasna glazbena poslastica, a ono što je još važnije je prilika da učine svi dobro djelo. Dođite i veselite se s nama!

Na odjelu onkologije održana je i promocija prve slikovnice Mali Mak mlade Antonije Vuletić koja je kroz svoju bolest i ozdravljenje od teške bolesti ispričala svoju priču drugoj djeci kao poruku nade i vjere u ozdravljenje. Vjerujem da će sve razveseliti ova slikovnica i da će i njih potaknuti da možda krenu mojim stopama, kreativnim!

Cijene karata za dobrotvorni gospel spektakl su 100 i 120 kuna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.