Hrvatski radio

Radio Sljeme

12:00 / 17.05.2017.

Autor: Margareta Jozinović

3. sajam Pravo doba za 50+ generacije

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Sajam Pravo doba, namijenjen za 50+ generacije, sutra će biti otvoren u 10 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Radi se o jedinstvenom projektu u Hrvatskoj koji promiče i aktivno sudjeluje u podizanju kvalitete života u starijoj dobi.

Organizator događaja je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Zaklada Zajednički put.

Zdravlje je uvjet za aktivan život. Izložbeni program je zbog toga raznolik i bavi se poboljšanjem života u starijoj dobi. Glavnina izlagača su zdravstvene ustanove, zatim tvrtke sa proizvodima za poboljšanje zdravlja. Osim njih imat ćemo ustanove koje se bave obrazovanjem koje nude putovanja baš za starije, objasnila je voditeljica projekta Pravo doba, Suzana Ledenko.

Posjetitelji će od sutra do subote, u vremenu od 10 do 18 sati, moći sudjelovati u brojnim radionicama i predavanjima te obaviti besplatan mali sistematski pregled. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.