Hrvatski radio

Radio Sljeme

42. INA Delta Rally - posebna regulacija prometa

11.06.2016.

07:30

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Održava se 42. INA Delta Rally, najstarija i najpopularnija automobilistička utrka u Republici Hrvatskoj. Zbog toga je na snazi povremeno biti posebna regulacija prometa, a gužve se naročito očekuju kod Bundeka.

U petak 10. lipnja u Dugom Selu će, između 11 i 16 sati za sav promet biti zatvorene Domobranska ulica od ulaza u vojarnu, Martinska ulica te Kozinska ulica do ulice Ivana Mahaća.

U poslijepodnevnim satima, od 17 do 22 sata utrka se seli u Novi Zagreb, gdje će za sav promet biti zatvorena Avenija Većeslava Holjevca na potezu od Slavonske avenije do Avenije Dubrovnik, sve prometnice na istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma te ulica Joszefa Antalla, od sjevernog ulaza u Zagrebački velesajam prema istoku, te ulica Damira Tomljenovića, od Motela Zagreb do ulice Joszefa Antalla.

U subotu 11. lipnja će posebna regulacija prometa vrijediti na većem dijelu cesta na Sljemenu.

O svim detaljima utrke kao i posebnoj regulaciji prometa više je informacija dostupno na internetskoj stranici http://www.zet.hr/default.aspx?id=9045

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.