Hrvatski radio

Radio Sljeme

12:24 / 15.04.2022.

Autor: Radio Sljeme

500 obroka za Uskrs priprema pučka kuhinja na Svetom Duhu!

Pučka kuhinja

Pučka kuhinja

Foto: Marko Lukunić / PIXSELL

Pučka kuhinja na Svetom Duhu u župi svetog Antuna Padovanskog, inače dnevno priprema oko 400 obroka za štićenike no tijekom Uskrsa taj se broj penje na 5 stotina.


 Danas je tradicionalno post i nemrs pa je i naše jelovnik, na Veliki petak takav- posan,  rekao je, gostujući u našem programu, voditelj pučke kuhinje fra Vladimir Vidović


- Pripremili smo srdelice koje smo dobili iz donacija zahvaljujući Lions klubu i koje ćemo danas podijeliti. Cijeli ovaj tjedan, uz pomoć donacija, imali smo obilne obroke za naše korisnike tako da za Uskrs nitko neće biti gladan, rekao je  voditelj pučke kuhinje fra Vladimir Vidović.


Pučka kuhinja radit će i sutra, na Veliku subotu, te će se, već tradicionalno korisnicima dijeliti kuhana šunka i druge namirnice koje su pripremljene u suradnji s dobrotvorima kako bi svim korisnicima ublažili posljedice njihove neimaštine i siromaštva, ustvrdio je fra Vidović.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.