Hrvatski radio

Radio Sljeme

57. rođendan Dražena Petrovića

22.10.2021.

11:27

Autor: Magdalena Pongrac

Marko Prpic/Pixsell

Marko Prpic/Pixsell

Foto: - / -

Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović slavi 57. rođendan legendarnog košarkaša. Zainteresirani posjetitelji Centar danas mogu posjetiti besplatno, uz stručno vodstvo djelatnika muzeja od 10 do 17 sati.

Osim stalnog postava, posjetitelji mogu pogledati i novu edukativno-informativnu izložbu pod nazivom Svijet brojki košarkaškog Mozarta i doznati koliko je ukupno poena zabio u osam sezona u Šibenki i Ciboni, koliko puta je ponio titulu najboljeg strijelca, kakav je imao učinak u NBA-u i mnoge druge Draženove rekorde.

Uz to, centar se uključio se u akciju Mjesec hrvatskog turizma, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se tijekom listopada, a zaključno sa 7. studenim, svim građanima Hrvatske omogućuje da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. U sklopu te akcije, centar je svojim posjetiteljima omogućio besplatno stručno vodstvo uz kupljenu ulaznicu, a na Draženov 57. rođendan ulaznica je besplatna.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.