Hrvatski radio

Radio Sljeme

Akcija HURID-a

19.02.2015.

11:21

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Poslijepodne će se, u sklopu Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj održati finalna konferencija projekta - Podrška uključivanju djece s teškoćama u razvoju u redovne vrtiće u Hrvatskoj. Početak je u 13.30.

Organizaciju potpisuju Hrvatska Udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu i njezini brojni partneri. Projekt je financiran u slopu Programa Europske Unije za Hrvatsku, a današnja konferencija - njegova je završnica. Potvrdila je to, gostujući u našemu programu - profesorica Marta Ljubešić predsjednica Upravnog odbora HURID-a.

"...Radi se o projektu koji je trajao godinu ipol, kojeg su izvodili uz HrvatskU UdrugU za ranu intervenciju u djetinjstvu, još tri partnera, to su dječji vrtić Vrbik iz Zagreba, vrtić Grigor Vitez iz Splita i Udruga odgajatelja Krijesnica iz Čakovac...Svi mi smo kroz to vrijeme, osim što smo puno zajedno učili...mi smo stvarali jedan sustav podrške za djecu  s teškoćama u razvoju..." - istaknula je, među ostalim, Ljubešić.

U prilogu Izjava Marte Ljubešić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.