Hrvatski radio

Radio Sljeme

Andrija MIkulić najavio 9. sjednicu Gradske skupštine

20.02.2018.

13:12

Autor: Čarles Gržinić

Patrik Macek/PIXSELL

Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / -

Predsjednik gradske skupštine Andrija Mikulić na uobičajnoj konferenciji za novinare danas je najavio 9. sjednicu koja će se s početkom u 9 sati održati u četvrtak. Iz 26. točaka dugog dnevnog reda predsjednik Gradske skupštine osvrnuo se na tri teme.

. Prva je vezana za oduku koja se odnosi na komunalni red. ja bih rekao , naglasio je Andrija Mikulić da se ovdje radi o nepotrebnom trošku za građane. Imamo spremnike u koje susjed ili netko drugi baca otpad koji tu ne pripada. Zbog toga bi se građani na toj adresi kažnjavali ako nisu ograđeni i zaključani. A taj trošak ne smije ići na račun građana.
Čistim populističkim potezom Andrija Mikulić nazvao je odluku o novom pokušaju smanjenja plaća službenika i namještenika za 8, 5 %.
Promašena je pak smatra Andrija Mikulić i odluka o načinu saniranja troškova zagrebačkih bolnica koji s datumom 31. siječanj 2017. iznosi 102 milijuna. Predviđenih tek 19 milijuna kuna ne rješava ništa.

Tko će i kako u četvrtak braniti interese građana vidjet će se u četvrtak za kada je i sazvana 9. sjednica Gradske skupštine.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.