Hrvatski radio

Radio Sljeme

Andrija Mikulić u svojem Kabinetu primio Udruge građana

12.10.2017.

15:15

Autor: Emina Dabo Hunjak

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić u svojem je Kabinetu primio građane i predstavnike udruga građana. Uz Hrvatsku udrugu za bolest štitnjače primanju su prisustvovali i Taekwondo klub Jastreb, predstavnici Hrvatskog akademskog športskog kluba "Mladost" te gradsko Udruženje ugostitelja.

Predsjednik skupštine Mikulić izrazio je zadovoljstvo takvim susretima na kojima se može upoznati s konkretnim djelatnostima gradskih Udruga, ali i s preprekama na koje nailaze. Na neke od njih upozorio je predsjednik kluba "Mladost" Tomislav Družak. On je u ime Hrvatskog akademskog športskog kluba Mladost zatražio je rješavanje spora oko zemljišnog pitanja na prostorima "Mladosti".

Spor oko zemljišta uskoro bi trebao biti riješen, poručio je Mikulić te pohvalio djelatnosti kluba "Mladost" kao najstarijeg i najtrofejnijeg akademskog kluba.

Uspješne su rezultate predstavile i ostale Udruge, među kojima se istaknula Hrvatska udruga za bolesti štitnjače koja će ove godine obilježiti desetu obljetnicu djelovanja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.