Hrvatski radio

Radio Sljeme

Anka Mrak Taritaš pozvala na promjene

23.05.2017.

12:53

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnička kandidatiknja Anka Mrak Taritaš sprema se za drugi krug izbora. Pozvala je građane da u što većem broju izađu na izbore i podrže ju za novu gradonačelnicu Zagreba. Istaknula je da je krajnji trenutak da se počne voditi transparentno.

Kampanju za drugi krug lokalnih izbora voditi ćemo na afirmativan i pozitivan način, bez niskih udaraca istaknula je Mrak Taritaš. Pozvala je glasače Sandre Švaljek i Drage Prgometa da joj ukažu povjerenje. 

Trg maršala Tita, ne trebamo dirati neka bude gdje je i sada, ni prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tuđmanu nije padalo na pamet da ga mijenja, ali kada bi trgovi bili glavni problem našega društva, Zagreb bi bio savršen grad, rekla je Mrak Taritaš odgovarajući na pitanje o navodnim uvjetima nekih kandidacijskih lista za sklapanje večine u Gradskoj skupštini. 

Ako postane gradonačelnica u prvih sto dana početi će riješavati pitanje komunalnog otpada koji je tempirana bomba. Jednako tako napraviti ćemo ured za kulturu i ured za promet. Promet je zastario i mora se riješavati. Ono što je najvažnije je da će građani sudjelovati u donošenju važnih odluka, zaključila je Mrak Taritaš.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.