Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić: Ako Vlada ne pokaže rezultat, slijedi novo miješanje karata

20.04.2016.

14:02

Autor: Davor Šalat

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što je Milan Bandić priznao da je s Tomislavom Karamarkom razgovarao o preslagivanju među partnerima u vlasti, potpredsjednik Vlade Božo Petrov jučer je žestoko odgovorio da se radi o preslagivanju s onima koji su već nekoliko puta bili u pritvoru. Bandić je na našem radiju odgovorio Petrovu.

Bianco-podrška Vladi još uvijek jest, ali ne beskonačna. Prema tome, mora se pokazati rezultat. Šest mjeseci je dovoljno da se pokaže ili ne pokaže rezultat. Ukoliko se pokaže, podrška ostaje i dalje. Ukoliko se ne pokaže, miješat ćemo karte ponovno. Zašto je gospodin Petrov reagirao na taj način i zašto je išao ispod pojasa - to pitajte njega. Ja mislim da je malo nervozan. Ja nikoga ne pokušavam dobiti sebi. Ja sam rješenje. A koliko sad imamo zastupnika u klubu - pet. Koliko ću imati za dva mjeseca - to će pokazati vrijeme, zaključio je Bandić u našoj emisiji Zagrebi po Zagrebu.       

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.