Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić: "Dođite na subotnji koncert Zagrebačke filharmonije"

27.05.2015.

11:30

Autor: irena Dizdarević, Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je sugrađane da uoči dana Grada Zagreba, u subotu 30. svibnja, dođu na koncert Zagrebačke filharmonije koja će izvesti Carminu Buranu Carla Orffa. Početak je u 21 sat na trgu Dr. Franje Tuđmana.

Dan Grada Zagreba obilježeva se u nedjelju. Priliku za čestiku u našemu programu iskoristio je prvi čovjek Grada Milan Bandić, te pozvao sugrađane na veliki koncert večer uoči - u  subotu.

"Pozivam sve naše sugrađane da nam se u subotui priključe u 21 sat na koncertu Zagrebačke filharmonije koja će izvesti Carminu Buranu Carla Orffa. To je jedan neopisiv događaj i doživljaj, pa pozivam sve da dođu jer će bitii lijepo vrijeme. Dakle 30. svibnja dan uoči Dana Grada Zagreba u 21 sat dođite svi na Parka dr. Franje Tuđmana. Bit će prekrasno.

Gradonačelnik dodaje: "U isto vrijeme održat će se i projekcija uređenja parka dr. Franje Tuđmana kojega je osmislio prof. Fabijanić. Mogu najaviti i da smo vratili 10 milijuna kn i da ćemo sljedeće godine početi s radovima." 

"O samom Danu grada Zagreba - svečana sjednica Gradske skupštine u 11 sati, a u 19 sati misa u Ktedrali, te poslije toga procesija.", zaključuje gradonačelnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.