Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić Milan i 365 - stranka rada i solidarnosti predstavila program

25.02.2017.

15:07

Autor: Margareta Jozinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Stranka Bandić Milan i 365 - stranka rada i solidarnosti održala je programsku skupštinu. Predstavili su izborni program za predstojeće lokalne izbore u čijem je središtu, kako kažu, čovjek i obnova demografske slike.

Cilj programa Stranke je bolja Hrvatska koja će biti država blagostanja, koja će kroz gospodarstvo pružiti bolju demografsku sliku, riješiti problem blokiranih građana, ulagati u kulturu, povećati financiranje i stvoriti društvo s jednakim šansama.

Demografska obnova mogla se danas čuti kroz svaki naš program. Strategija demografske obnove je ključna priča s kojom idemo na izbore. Predškolski sustav, boravak, besplatni javni prijevoz, subvencionirana prehrana, javni prijevoz, zapošljavanje, stambeno zbrinjavanje, skrb osoba treće životne dobi i osoba s invaliditetom glavne su teme kampanje, rekla je potpredsjednica Stranke rada i solidarnosti, Jelena Pavičić Vukičević.

Stranka rada i solidarnosti trebala bi se preimenovati u stranku znanja, rada, demografije, odgovornosti, solidarnosti i zajedništva naglasio je predsjednik stranke i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, te dodao kako je svaka lokalna politika bitka za bolju svakodnevnicu koja treba imati temelj u rodoljublju, čovjekoljublju, domoljublju i bogoljublju. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.