Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić: "Prostor Svetica HNS-u na 15 godina"

27.05.2015.

11:14

Autor: Irena Dizdarević, Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Bilo je određenih nelogičnosti u prijedlogu odluke izgradnje sportsko rekreacijskog centra Svetice o kojem će se raspravljati sljedeći tjedan na sjednici Gradske skupštine, no to je "popeglano", istaknuo je gradonačelnik Bandić.

Izgradnja sportsko - rekreacijskog centra Svetice i dalje je jedna od najaktualnijih tema. Tim više što će se na sjednici Skupštine u utorak pred zastupnicima naći novi Ugovor, koji bi trebao biti prihvaćen kako bi se konačno krenulo u posao s Hrvatskim nogometnim savezom. Stari je Ugovor izazvao nedoumice s obzirom na to da u njemu nije bilo precizno navedeno na koliko se godina prostor daje HNS-u.

Gradonačelnik Milan Bandić to je pojasnio: "Dvije rečenice o tome - petnaest godina od dana dobivanja svih dozvola i sve je riješeno! Sinoć smo imali to na sjednici Kluba zastupnika s Liste Milana Bandića, dao sam nalog da se to usaglasi i informira predsjednika Gradske skupštine, te ostale klubove i bit će sve o.k. Bilo je određenih nelogičnosti u tekstu, ali to smo sinoć "popeglali" i ne bi trebalo biti problema."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.