Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bandić: Šaljem pismo isprike zbog računa

06.05.2015.

12:10

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Građani, koji su primili rješenja za legalizaciju svojih nelegalnih objekata, platit će komunalnu naknadu za razdoblje od izdavanja rješenja, a ne za cijelu kalendarsku godinu.

Pjašnjavajući tu odluku gradonačelnik Milan Bandić ispričao se građanima kojima je naplaćena komunalna naknada za cijelu 2014.: "I sad ćemo to riješiti budite sigurni. Ljudi će platiti ono što trebaju platiti od datuma kad je izdano rješenje, a ove "duplikacije", preklapanja, dupli računi to ćemo sve poništiti. I još ću Vam reći jednu rečenicu - ja ću uputiti pismo isprike svima kojima je to napravljeno, u ime Grada Zagreba i svoje." 

O tome kako je uopće došlo do takvog previda njegove Gradske uprave, Bandić je komentirao: "Kad bih bio malo zločestiji, onda bih rekao da su mi to namjerno "spakirali" dok me nije bilo, ali neću biti toliko zločest. Ipak ja vjerujem svojim suradnicima, nisu oni toliko zločesti. Oni ovako razmišljaju - to su glasači gradonačelnika Bandića, ajmo malo zamutit kašu."

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.