Hrvatski radio

Radio Sljeme

Benčić Tomaševića savjetuje o zaštiti okoliša

12.10.2021.

14:48

Autor: Ivan Hlupić

Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

Foto: - / -

Kakva je uloga Sandre Benčić, saborske zastupnice platforme Možemo, u gradskoj upravi i Zagrebačkom holdingu? Benčić je često na Radićevom trgu, a spominje ju se i u kontekstu sastanka s Nikolom Vukovićem i Dariom Juričanom uoči smjene uprave Holdinga.

 

Isto pitanje u našoj emisiji Replika postavio je i HDZ-ov gradski zastupnik Mario Župan. Kaže, Benčić navodno organizira i vodi sastanke u gradskoj upravi a nitko ne zna po kojoj osnovi. 

Gradonačelnik je pojasnio da svoju stranačku kolegicu konzultira kao stručnjakinju za zaštitu okoliša, budući da je i predsjednica saborskog odbora za zaštitu okoliša. - I to je sve, poručio je Tomašević. 

Što se tiče sastanka Sandre Benčić s Nikolom Vukovićem i Dariom Juričanom, Tomašević je rekao da bi motive trebao pojasniti Vuković koji je i inicirao sastanak. Nikola Vuković, pak, odmah je demantirao Tomaševića poručivši da nije on taj koji je inicirao sastanak sa Sandrom Benčić.

Marin Tironi/PIXSELL

Marin Tironi/PIXSELL

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.