Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bernardić najavio kandidaturu za predsjednika gradskog SDP-a

10.09.2013.

11:47

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik Gradske organizacije Davor Bernardić predao je danas kandidaturu za novi mandat na toj dužnosti pod sloganom "Samo Zagreb - ne mijenjam put".

Bernardić je ustvrdio kako je u potpunosti posvećen tom cilju, a da bi dobili povjerenje građana stranka se, istaknuo je, mora mijenjati i približiti "običnom malom čovjeku, radnicima, ljudima, obespravljenima i umirovljenicima". "

Ovo mora postati stranka i ovo jest stranka svih njezinih članova i članica, a ne samo elite", poručio je Bernardić. Naglasio je da o svim najvažnijim pitanjima moraju odlučivati svi članovi. "Da bi zadobili to povjerenje stranka se mora mijenjati i takav SDP s pobjedničkim duhom ću voditi u pobjedu na sljedećim lokalnim izborima", najavio je Bernardić.

"Moj je cilj europski Zagreb koji otvara šansu svima za dostojan život, za obitelj, krov nad glavom, uspjeh i bezbrižnu starost i u potpunosti sam posvećen tom cilju", istaknuo je.

Proces izbora novog čelništva zagrebačkog SDP-a započeo je iskazivanjem namjere za kandidiranje za predsjednika i članove organa GO SDP-a Zagreb na propisanom obrascu, koji se predaje Gradskoj izbornoj komisiji (GIK-u)  do 14. rujna

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.