Hrvatski radio

Radio Sljeme

"Bit ćemo čvrsta oporba Milanu Bandiću"

06.06.2017.

13:31

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor poručio je da Nezavisna lista Sandre Švaljek i HSLS neće biti dio većine u zagrebačkoj Gradskoj skupštini već biti "najtvrđa oporba lošoj vlasti Milana Bandića". osvojili smo treći najbolji rezultat u Zagrebu, poručio je.

Nećemo biti dio skupštinske većine, ostat ćemo najtvrđa oporba lošoj vlasti Milana Bandića", rekao je Kosor na konferenciji za novinare.

Švaljek i HSLS i dalje će zastupati vrijednosti iz kampanje za izbore. I Sandra Švaljek poslala je medijima priopćenje s istim stajalištem.  Nakon drugog kruga izbora za gradonačelnika Zagreba poručujemo da će zastupnici Nezavisne liste Sandre Švaljek i HSLS-a u Gradskoj skupštini biti snažna i odlučna opozicija Milanu Bandiću i njegovoj upravi.

I dalje ćemo beskompromisno zastupati vrijednosti koje smo isticali u kampanji za izbore za gradonačelnika i Gradsku skupštinu te se suprotstavljati postojećem načinu upravljanja i vladanja Zagrebom", poručila je.

Nezavisna lista Sandre Švaljek i HSLS uskladili su svoje stavove i bit ćemo oporba Bandiću, naglasio je Kosor koji je uvjeren da neće biti "prebjega" zastupnika. Ako ih bude, bit će ih u strankama ljevice koje su vjerojatno razočarane što nisu pobijedile na izborima. Mi smo čvrsti, bit ćemo jedina prava oporba u Zagrebu, poručio je čestitavši novom-starom gradonačelniku na pobjedi.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.