Hrvatski radio

Radio Sljeme

Bogati program 1. izdanja Plana D

25.09.2017.

14:21

Autor: Margareta Jozinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U prostoru diskonta iza Tehničkog muzeja ovu srijedu u 19 sati započinje međunarodni festival dizajna - Plan D. Organizator je Hrvatsko dizajnersko društvo u partnerstvu s Tehničkim muzejem Nikola Tesla.

Novi festival i nova edukativna platforma pod imenom Plan D predstavlja preobrazbu dugogodišnjeg dizajnerskog događanja Dana D. Tema ovogodišnjeg međunarodnog festivala dizajna je Tehnooptimizam - tehnopesimizam. Posjetitelje očekuje sadržajan festival, a otvara se s domaćim i međunarodnim izložbama. 

Bogati program 1. izdanja Plana D okupio je stručnjake različitih disciplina. Uz izložbeni program, festival nudi zanimljiva predavanja i radionice. Tako će se od četvrtka na radionicama uz Bruce Sterlinga naći još mnogo imena poput Tomislava Medaka, Nine Paim, Emilie Begmark, itd.

Manifestacija je osmišljena za sve uzraste, traje do nedjelje, a ulaznicom od 20 kuna posjetitelj će moći sudjelovati na svim danima festivala.

Više o programu na:

http://2017.pland.hr/#program

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.