Hrvatski radio

Radio Sljeme

Božićni domjenak radnica Kamenskog

28.12.2013.

13:51

Autor: Mario Mihaljević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Radnice Kamenskog organizirale su prigodni božićni i novogodišnji domjenak u prostorima svoje udruge na Knežiji kako bi zahvalile svima koji su im pomogli.

Radnice su prije pola godine dobile prostor od Grada Zagreba kako bi mogle nastaviti šivati. Iako nemaju dovoljno strojeva primaju narudžbe i popravljaju građanima odjeću za donacije.

Godina 2013. bila nam je teška, ali uz veliku podršku medija i javnosti vjerujemo da ćemo se uspjeti održati na okupu, izjavila je predsjednica udruge kamensko Đurđa Grozaj:"Nadam se da nećete odustati od nas, imamo jako puno posla i jako puno kolegica koje bi trebalo zaposliti ovdje. Želimo od lošeg napraviti dobro i sigurna sam da ćemo uspjeti zajedno".

Na druženje s radnicama došao je i gradonačelnik Milan Bandić koji je rekao kako će učitiniti sve da radnice do kraja siječnja dobiju i treći prostor u Zagrebu te još dvije šivaće mašine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.