Hrvatski radio

Radio Sljeme

Centar "Mali dom - Zagreb" proslavio desetogodišnjicu rada

09.05.2019.

11:21

Autor: Boris Bogić

R.S.

R.S.

Foto: - / -

Iako centar "Mali dom - Zagreb" postoji već dugi niz godina, grad Zagreb ga je prije deset godina preuzeo te za njegov rad godišnje izdvaja gotovo šest milijuna kuna. Koliko je kvalitetan rad u centru govori i podatak da je postao pokazna ustanova za rad ne samo za Hrvatsku i regiju već i šire.

U programe i aktivnosti Malog doma uključeno je stotinjak djece s oštećenjem vida i dodatnim utjecajnim teškoćama u razvoju od njihova rođenja do 21. godine, a još oko 300 djece iz te populacije godišnje sudjeluje u programima transdisciplinarne procjene i savjetovanja.

Ravnateljica doma Tatjana Petrović Sladetić istiće da su izuzetno ponosni na rad koji su ostvarili u zadnjih deset godina

- Iako centar postoji dulje od deset godina, grad Zagreb je prepoznao naš program, entuzijazam i ideju koje smo slijedili svih ovih godina i sad s ponosom možemo reći da imamo jedan stabilan i kvalitetan program što je prepoznato ne samo u regiji već i svijetu -  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.