Hrvatski radio

Radio Sljeme

Četvrt Ferenčica slavi svoj dan!

18.05.2019.

11:44

Autor: Boris Bogić

R.S.

R.S.

Foto: - / -

U tijeku je manifestacija Dan Ferenščice u sklopu koje se obilježava i Dan OŠ Augusta Cesarca a sve u organizaciji Vijeće Mjesnog odbora Ferenščica, Osim same proslave organizirani su i brojne sportske i kulturne aktivnosti.

Predsjednica mjesnog odbora Ferenčica Marina Jurčić rekla je da imaju dosta projekata koji su u procesu realizacije, a jedan od njih je i otvorenje obnovljenog školskog igrališta na kojemu se odvija proslava "Dan Ferenčice". 

- Imamo tri parka koja se također obnavljaju, a od problema koje još moramo riješiti jesu premali broj parkirnih mjesta te problemi s odvodnjom jer je kvart neplanski rastao i infrastruktura nije prilagođena trenutnoj situaciji - rekla je Marina Jurčić.  

Proslavi dana Ferenčice pridružila se i zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević, koja je naglasila važnost ovakvih okupljanja jer jedino u suradnji između građana i gradske uprave urbani projekti se mogu uspješno realizirati. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.