Hrvatski radio

Radio Sljeme

Delegacija Grada Zaprešića kod gradonačelnika Bandića

15.03.2016.

16:21

Autor: Ana Krois

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na sastanku u palači Dverce potvrđena je daljnja suradnja dvaju susjednih gradova, s naglaskom na odličnu prometnu povezanost javnim prijevozom ZET-a te kvalitetnu knjižničnu djelatnost kroz rad Knjižnica Grada Zagreba, a bilo je riječi i o suradnji na području zdravstva.

Zahvalivši svome kolegi na svemu što Grad Zagreb čini za Zaprešić, gradonačelnik ŽeljkoTurk izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom dvaju gradova te dodao kako se nada da će i u budućim projektima imati potporu glavnog hrvatskog grada.

Zagrebačka pomoć je neupitna, rekao je gradonačelnik Bandić zaključivši kako je dužnost Zagreba, kao hrvatske metropole, pomagati gradovima u svome okruženju što će u konačnici rezultirati činjenicom da Zagreb ima jake partnere u nekim budućim planovima i projektima.

Uz zagrebačkog gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnica Gradskog ureda za zdravstvo Mirna Šitum i ravnatelj Kliničke bolnice Sv. Duh Mladen Bušić, pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, ravnateljica Knjižnica Grada Zagreba Davorka Bastić te direktorica Holdingove podružnice ZET Ljuba Žgela i voditelj Kabineta gradonačelnika Stipo Zeba.

Delegaciju Grada Zaprešića, uz gradonačelnika, činili su zamjenik Alan Labus i pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo, zaštitu okoliša, stambene i komunalne poslove Marina Jaman.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.