Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dina Vasić za Radio Sljeme: "Napuštam Klub SDP-a u Skupštini"

17.09.2022.

18:44

Autor: HRT Radio Sljeme

Dina Vasić

Dina Vasić

Foto: Boris Scitar / PIXSELL

Osipa se Klub SDP-a u gradskoj skupštini. Napušta ga nezavisna gradska vijećnica Dina Vasić. Rad u Skupštini nastavit će kao nezavisna zastupnica.

- Zbog silnih prepucavanja, natezanja kroz medije, cijelog niza čak i neistina koje su u zadnje vrijeme izrečene na moj račun, ja sam odlučila izaći iz Kluba i nastaviti svoje djelovanje kao nezavisna zastupnica izvan bilo kojeg kluba, za sada - objašnjava dosadašnja zastupnica Kluba SDP-a, Dina Vasić.


- Ja ću i dalje podržati i sve mjere i sve prijedloge koji su dobri, s kojima se slažem. Kritizirat ću, potencijalno, i one s kojima se ne slažem, kao što sam i do sada radila. Ne mogu prijeći preko nekih stvari koji ni sam vrh stranke nije napravio u danom trenutku, poput onog vrijeđanja prije ljetne stanke. Sad bi se trebalo očekivati da i nakon silnih događanja nastavljam svoj rad u Klubu; jednostavno to nije za mene. Ja ne živim od politike, politika živi od mene - zaključila je Vasić.  

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Zagrebački dnevnik

"Zagrebački dnevnik" središnja je informativna emisija Radio Sljemena. Donosi najvažnije vijesti iz našeg grada, ali i šire okolice - središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Svakoga dana u 16.10 budite uz sljemensku frekvenciju i možete biti sigurni da je sve što u njemu čujete provjereno i aktualno.

Poslušajte u Slušaonici