Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dinamo u Maksimiru dočekuje Victoriju Plzen

21.02.2019.

08:15

Autor: Anamarija Knezović Kaurić

Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / -

Nogometaši Dinama večeras su domaćini Viktoriji Plzen u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige. Češka momčad, na pun Maksimir stiže s prednošću od 2:1. Utakmica počinje u 19 sati, a možete je slušati u izravnom prijenosu i na valovima Radio Sljemena.

Maksimir večeras dočekuje oko 30 tisuća navijača koji će bodriti Dinamo na putu za prolaz u osminu finala. Istočni i zapadni ulaz otvaraju se u 17 sati.

Za navijače su organizirane dvije navijačke zone - tribina zapad (za navijače koji imaju ulaznice za tribinu zapad dolje). Bit će otvorena od 17 do 21 sat i 15 minuta, a uz ugostiteljsku ponudu klub je pripremio i zabavne sadržaje. Navijači će se do početka utakmice moći okušati u izvođenju slobodnih udaraca na elektronički gol.

Za navijače koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu za utakmicu, zona zabave bit će kod bacača diska na križanju Maksimirske ceste i Svetica.

Tulum počinje u 16 sati, a uz voditelja programa, glazbu, ugostiteljske akcije i zabavni program te facepainting, navijači će na velikom video zidu moći organizirano gledati prijenos utakmice Dinamo – Viktoria s početkom u 18 i 55.

Fan zona kod bacača diska bit će otvorena od 16 do 23 sata i 30 minuta.

PROMET:

Na kolnom ulazu od Kipa bacača diska i prostora u zoni raskrižja Ulice Svetice i Maksimirske, sve do zapadnog raskrižja zapadnog parkirališta stadiona, na prostoru poligona autoškole i tržnice Borongaj, Hitrecovoj ulici i prostoru južnog ulaza na stadion Maksimir, do ponoći je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje osim za vozila gostujućih navijača izvan Grada Zagreba odnosno gledatelja s izdanom parking propusnicom GNK DINAMO.

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno do ponoći, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

3. Parkiralište bazen Svetice - zatvoreno za javnost do 22 sata

4. Parkiralište tržnice Borongaj. Parkiralište je danas zatvoreno za javnost

5. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim vozila s izdanom propusnicom odnosno organiziranog dolaska prijevoznih sredstava s navijačima FC Viktoria Plzen) bit će zatvoreno za javnost

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.