Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dino Sokolović na prijemu kod predsjednika Skupštine

05.04.2018.

01:40

Autor: Čarles Gržinić

Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Paraolimpijac Dino Sokolović, osvajač zlatne medalje u skijaškoj disciplini slalomu na nedavno održanim Paraolimpijskim igrama u Južnoj Koreji, bio je gost predsjednika Skupštine Andrije Mikulića. Čestitajući na uspjehu, Andrija Mikulić naglasio je kako nužna pomoć neće izostati.

Iako ima potrebu odmoriti se i družiti s obitelji, Dino Sokolović ima itekako još puno sportskih i životnih ambicija. "Otkako sam se vratio iz Koreje, jako sam umoran i praktično stalno umoran. Iako će moj trener tražiti da krenemo s novim ciklusom treninga, ja ću uzeti stanku. Kada se vratim u normalu, krenut će i program koji za cilj ima osvajanje svjetskog zlata". Odlučan je bio Dino Sokolović

A da bi se to moglo učiniti, naglasio je zlatni paraolimpijac, njemu i njegovom treneru bit će nužno priključiti još ljudi specijalističkih znanja koji će kao tim njemu biti potpora u naporima koji ga čekaju. Kod njegovih suparnika na stazi to je pravilo, a ne izuzetak. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.