Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dječji tjedan u Centru za kulturu Trešnjevka

03.10.2016.

10:12

Autor: Irena Dizdarević

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U povodu Međunarodnog dana djeteta Centar za kulturu Trešnjevka pridružio se organizaciji Dječjeg tjedna. Od danas do nedjelje (3.-9. listopada) zaniteresiranima nude niz zanimljivih, kretivnih, obrazovih radionica za djecu.

CeKaTe i Udruge Telecentar, Mali Mozart te Kazalište Prijatelj zajedno za djecu organiziraju niz besplatnih sadržaja. 
Posljednjih šezdeset godina prvi puni tjedan listopada u Hrvatskoj posvećen je djeci i Međunarodnom danu djeteta. Cilj je Dječjeg tjedna usmjeriti pozornost javnosti prema pravima, potrebama i mjestu djece u društvenoj zajednici. Ove godine moto Dječjeg tjedna je - "Ljubav djeci prije svega"!

Organizatori ističu kako je pripremljen čitav niz besplatnih programa vezanih uz novi kurikulum te edukaciju za nova znanja i vještine. Želja ime je ističu; skrenuti pozornost na informatičko opismenjavanje već od vrtića. 

Sat programirnja, e novinarstvo, web dizajn, glazbene radionice, tvornica mašte uz stvaranje crtića - to je samo dio cjelotjednog programa. 

Sve što trebate učiniti je doći u Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, od 11.30h ili u 18.00h - i pronaći nešto za Vaše najmlađe. Što je najbitnije svi programi su besplatni - istaknula je ravnateljica Centra Ljiljana Perišić.

Više informacija kao i cjelokupni program Dječjeg tjedna - možete pronaći na stranicama Centra za kulturu Trešnjevka

 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.