Hrvatski radio

Radio Sljeme

Do 18.7. radovi na raskrižju Vodnikove i Savske!

03.07.2017.

11:33

Autor: Margareta Jozinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zbog popravka tramvajske pruge na raskrižju Vodnikove i Savske ceste, od jučer pa sve do 18. ovog mjeseca obustavljen je tramvajski promet Savskom cestom i Frankopanskom od Vodnikove do Ilice i Mihanovićevom i Vodnikovom od Glavnog kolodvora do Savske u smjeru istok - zapad.

Savska je za promet zatvorena na dijelu od Ulice grada Vukovara do Ulice Izidora Kršnjavoga. Ne može se skrenuti iz Vodnikove na Savsku cestu, odnosno u Jukićevu. Iz Jukićeve se može skrenuti u Savsku prema jugu. 

Tramvajske linije 2, 4, 9, 12, 13, 14 i 17 prometuju izmijenjenim trasama:

Linija 2 zaobilazi zonu radova preko Trga bana Jelačića

Linije 13, 14 i 17 u oba smjera prometuju Jukićevom i Ulicom Republike Austrije.

Tramvaji linije 4 i 9 voze uobičajenim trasama u smjeru Dupca, odnosno Borongaja, dok u povratku prema Savskom mostu i Ljubljanici s Glavnog kolodvora voze obilazno preko Trga bana Josipa Jelačića, Ulicom Republike Austrije i Jukićevom do krajnjih odredišta.

Tramvaji linije 12 s Ljubljanice voze Savskom cestom, Ulicom grada Vukovara, Avenijom Marina Držića i Šubićevom do Kvaternikovog trga te dalje uobičajenom trasom do Dubrave. Istom, izmijenjenom trasom tramvaji linije 12 voze i u smjeru Ljubljanice.


Iz ZET-a mole građane da poštuju zabranu prometa i ne zaobilaze znakove koji su postavljeni duž Savske ceste te na prilaznim koridorima!

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.