Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dodijeljene rektorove nagrade za akademsku godinu 2016./17.

06.07.2017.

13:43

Autor: Mia Majić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U kongresnoj dvorani ekonomskog fakulteta dodijeljene su rektorove nagrade za tekuću akademsku godinu. Nagrađena su ukupno 184 rada u pet kategorija, a dodijelio ih je rektor Sveučilišta u Zagrebu, Damir Boras.

Dodijeljene su prestižne rektorove nagrade za tekuću akademsku godinu. Dobitnici nagrada su 184 prediplomska i diplomska rada u pet kategorija.

Naši studenti žele ovim putem doprinijeti društvu u znanstvenom i kulturnom radu, oni znaju što žele u životu, istaknuo je rektor Sveučilišta u Zagrebu, Damir Boras. Dodao je kako je misija Sveučilišta da studenti koji su dobitnici ovih nagrada ne budu samo bivši studenti ili budući doktorandi, nego da aktivno djeluju u društvu i osluškuju njegove potrebe.

Izuzetno zadovoljni i polaskani bili su i dobitnici nagrada istaknuvši kako se nadaju da će ove nagrade uistinu nešto i značiti nakon završetka studija pri traženju posla.

Povjerenstvo za dodjelu rektorove nagrade ove je godine primilo ukupno 265 radova, a o dobitnicima je odlučio rektor Boras.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.