Hrvatski radio

Radio Sljeme

Domovinski Pokret: Treba urediti školsku sportsku dvoranu Dubrava

13.12.2021.

15:16

Autor: Krešimir Vešnik

Školska sportska dvorana Dubrava

Školska sportska dvorana Dubrava

Foto: Krešimir Vešnik / HRT Radio Sljeme

"Dubrava je inkubator sporta u Hrvatskoj, a tamošnja školska sportska dvorana prokišnjava", istaknuo je predsjednik podružnice Domovinskog pokreta našeg grada, Igor Peternel. Kaže da će inzistirati na tome da se dvorana sanira te da nije riječ o velikom udarcu za proračun. 

- Smatramo da kad imamo ovakve objekte kakve imamo, i kad smo u mogućnosti određenom investicijom popraviti i osposobiti da služe svojoj svrsi, da služe građanima, da služe mladima, da služe za razvoj sporta, da se to hitno treba učiniti. Nema prečih investicija od toga s obzirom da to nisu investicije koje bi osiromašile proračun - rekao je Peternel.

- Ukoliko su se zašparala sredstva na pojedinim stavkama, poput ukidanje mjere roditelj-odgojitelj, mislim da ne bi trebao biti veliki problem sanirati ovu dvoranu - napomenuo je člana Vijeća gradske četvrti Gornja Dubrava iz Domovinskog pokreta, Luka Holjevac.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.