Hrvatski radio

Radio Sljeme

Drago Prgomet: mi ćemo ove izbore za gradonačelnika dobiti!

15.03.2017.

20:27

Autor: Margareta Jozinović

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Drago Prgomet bit će kandidat HDZ-a za gradonačelnika našeg grada. To je jednoglasno odlučio gradski odbor stranke na večerašnjoj sjednici na kojoj je sudjelovao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković. Današnja nagađanja službeno su i potvrđena.

Nakon više mjeseci iščekivanja HDZ-ova kandidata za gradonačelnika Zagreba, na večerašnjoj sjednici iznjedren je novi kandidat - prof. dr. sc. Drago Prgomet. 

Ovu utakmicu ćemo dobiti i bit ćemo najjača stranka u zagrebačkoj Skupštini. To ćete imati priliku vidjeti 21. svibnja ove godine. Mene znate dovoljno. Takav sam, kakav sam. Neki kažu da sam malo tvrdoglav, neki kažu jako uporan, ali spreman za dobiti ove izbore. I ponavljam, mi ćemo ove izbore dobiti, rekao je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika, profesor Drago Prgomet. 

Predsjednik stranke, Andrej Plenković, rekao je kako prema anketama javnog mnijenja HDZ uživa potporu između 32-35 posto. Naglasio je kako HDZ vodi stabilnu vladu, ima snažnu parlamentarnu većinu i vodi politiku koja je na dobrobit hrvatskih ljudi pa je iz tog razloga uvjeren da će Drago Prgomet dati sve od sebe da kao kandidat HDZ-a ostvari sjajan rezultat.

Profesor Prgomet je poznat, etabliran političar, čovjek sa respektabilnom i profesionalnom karijerom, ali isto tako izrazito vidljivim i angažiranim političkim putem na kojem je dokazao da je u stanju boriti se i za svoje ideje i za svoje političke projekte. S njegovom kandidaturom Hrvatska demokratska zajednica ističe najozbiljniju namjeru za izvrsnim rezultatom na izborima za Grad, naglasio je predsjednik stranke Andrej Plenković.

I prvi čovjek gradskog odbora HDZ-a, Andrija Mikulić, vjeruje u pobjedu novog kanidata.

Odluka stranke mora se poštivati i učiniti ćemo sve da pobjedimo. Mi vjerujemo da možemo imati gradonačelnika i vjerujemo u pobjedu našeg kandidata profesora Prgometa, izjavio je Mikulić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.