Hrvatski radio

Radio Sljeme

Dražen Anzulović novi je izbornik Hrvatske košarkaške reprezentacije

27.04.2018.

14:04

Autor: Čarles Gržinić

Igor Kralj/PIXSELL

Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / -

Dražen Anzulović novi je izbornik Hrvatske košarkaške reprezentacije. U nazočnosti predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza i Stručnog savjeta Stojka Vrankovića i Dina Rađe on je danas medijima i javnosti predstavljen u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza.

Dražen Anzulović nakon nekoliko epizoda u kojima je bio prvi pomoćnik , napokon je dočekao trogodišnji ugovor koji mu omogućava da uz pomoć za sada nedefiniranih suradnika hrvatsku košarku dovedee do zadanog cilja - kroz kvalifikacije izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo.
"Za svakog trenera pa tako i za mene biti izbornikom je velika čast ali i obveza. Ja znam što me čeka i spreman sam na sve izazove " - jasan je bio Anzulović.
Kako vremena nema previše novi izbornik koji paralelno neće voditi niti jedan klub s radom kreće odmah. "Sa svim kandidatima za reprezentaciju ja ću početi razgovore već od danas. Kada budem imao odgovore na sva pitanja, rado ću to podijeliti s javnošću." Zaključio je novi izbornik.

Kako će izgledati reprezentacija i hoće li od prvog dana u programu biti i 6 NBA igrača odnosno koliko će se moći koristiti kandidati koji grade inozemnu karijeru Dražen Anzulović doznat će i prije službenog okupljanja reprezentacije.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.