Hrvatski radio

Radio Sljeme

Društvo Gradska plinara Zagreb - Opskrba danas obilježilo 10 godina rada

24.04.2018.

12:36

Autor: Čarles Gržinić

Goran Stanzl/PIXSELL

Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: - / -

Društvo Gradska plinara Zagreb - Opskrba d.o.o. danas obilježava 10 godina samostalnog rada nakon što je 2008. godine zakonom regulirano razdvajanje djelatnosti opskrbe i distribucije plina. Zakon o tržištu plina bio je preduvjet za usklađivanje s pravnim tekovinama Europske unije.

Tvrtka Gradska plinara Zagreb - Opskrba oslanja se na tradiciju opskrbe plinom u Zagrebu dugu preko 155 godina. Kao samostalna tvrtka kako nam je naglasio glasnogovornik Davor Šestan : Već 10 godina skrbi o potrošačima s područja Zagreba i Zagrebačke županije te Grada Bjelovara i  Bjelovarsko - bilogorske županije . 122- oje djelatnika uspješno brine o 300 000 korisnika.

Od usluga kojim se želi povećati kvaliteta opskrbe plinom je i besplatna on - line usluga "Moj račun" kao i mobilna inačica web aplikacije Moj račun za pametne telefone i tablete. 

Povodom proslave 10 - te godišnjice samostalnog rada svim posjetiteljima Centra za korisnike Gradske plinare Zagreb - Opskrbe u utorak su uručeni prigodni darovi. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.